Home » Хляб, зърнени продукти » Слънце и луна, гр. София

Слънце и луна, гр. София

В пълнозърнестите пекарни Слънце Луна приготвяме всеки ден над 15 вида хляб с квас от прясно смляно на каменна мелница брашно. Хлябът месим с квас, ръце и любов – древна традиция, забравена в нашето забързано ежедневие, която възраждаме с всеки един хляб, за да съществува и днес той такъв – истински, добър и насъщен…

Използваме висококачествени и древни сортове зърнени култури като Лимец, Спелта, Камут, Ръж и др., които са отгледани с много любов и по естествен начин – органик. Слънце Луна работи предимно с малки локални производители в целия свят както и в България. Помагаме на българските фермери с намирането на древни, нехибридни сортове зърна.

Желанието да ви предложим вкусни и полезни печива не се изчерпва само с хляба от пекарните. В Слънце Луна приготвяме над 25 вида здравословни сладкиши. Отново използваме предимно пълнозърнесто брашно, подслаждаме само с кафява захар, мед, агаве, стевия или кленов сироп. Сладкишите, които правим са предимно веган (без животински продукти), сурови, без глутен и много много вкусни! м-м-м-мммм:) можеш и да ги сънуваш…

sofia

На ул. Юрий Венелин 1 се намира магазина на Слънце Луна – ИнкеТинке. Не просто био магазин. Това е още един от оазисите, които ви предлагаме в шумния и забързан град. В магазина подбрахме всички качествени и био продукти с които готвим във вегeтарианските ресторанти. Сега вече може да поръчате и онлайн най-хубавото от нас : хляб с квас, здравословни сладкиши, веган, сурови, без глутен и други малки деликатеси.
При нас се намират продукти от малки независими български производители, при които качеството стои над тренда и луксозната опаковка. Като истински магьосници хората, които работят в магазина могат да ви разкажат как да сготвите киноа, червена леща или елда, да ви помогнат да си изберете от хляба с квас, да ви разкрият разликата между Лимец, Спелта или Камут, да ви кажат как да си направите хляб във вкъщи от прясно смляно на каменна мелница брашно. Насладете се на приготвеното от тях вкусно ароматно кафе, на изкусителните над 25 вида домашно-приготвени сладкиши, помолете ги да ви помогнат да си изберете книга, натурална козметика или просто елате за да се почувствате спокойно и уютно.

moon

Тук можете да намерите насипни:
* всички качествени и био продукти, с които готвим във вегетарианските ни ресторанти (боб, леща, киноа, ориз, елда, кус-кус, изобилие от ядки и семена)
* прясно смлени на каменна мелница брашна от древни зърнени култури
* пшеница, ръж, лимец и спелта – на зърно.

Предлагаме разнообразие от:
* хляб с квас
* нашите здравословни домашни торти, курабийки и сладкиши, вкл. сурови, веган, без глутен
* органик плодове и зеленчуци от локални ферми и малки независими производители
* натурална и био козметика
* книги и музика за здравето, живота и доброто ви пътешествие из вселената.

Пожелаваме ви добро настроение по време на пазаруването ви!
Работно време: 08:00 – 22:00
Контакт:
+359 89 564 8477
адрес: София, ул. Юрий Венелин 1
Сайт: http://www.sunmoon.bg/
Фейсбук :https://www.facebook.com/slunceluna

 

(Видяно общо 337 пъти, 1 посещения днес)
scroll to top